Selecteer een pagina

De TIPfm ochtend met…

  Wil Dormans

Wil’s ochtendmix.

< Dagelijks maakt Wil 3 uur radio. Van 9 tot 12 draait Wil non-stop de ochtendmix.’>

 

Ik ben Wil Dormans, de broer van….  en ben van jong af aan bezig met muziek.

Ik mag wel zeggen dat het als een rode draad mijn mijn leven heeft gelopen. Al van jongs af aan, wilde ik al zelf muziek maken en gitaarspelen leek mij het einde. Ik kreeg van mijn moeder een gitaar die een gast, in ons pension had achtergelaten en heb mij daarop zelf leren spelen . Ik kan geen noten lezen maar doe alles op gehoor. Van het een kwam het ander en ik formeerde met enkele vrienden uit het dorp een band. Talentenjachten waren toen in die tijd ‘de voice’ van tegenwoordig.

Jaren later ben ik met een kennis uit het dorp samen muziek gaan maken, wat resulteerde in een band voor bruiloften en partijen. Toen de kennis het voor gezien hield, ben ik me gaan toeleggen op het keyboard want het bloed gaat waar het niet gaan kan.

Ik maak nog dagelijks muziek , voor mijzelf thuis maar ook voor Radio TIPfm.

 

Dagelijks 3 uur muziek met Wil Dormans

De ochtend door met WIl

ELke dag na het wakker worden met Nico, neemt Wil je mee door de ochtend met een varieteit aan muziek.

De uitzending van vorige week

Ochtendmix

met Wil Dormans

Oostenrijks

met Wil Dormans

wat zeggen onze luisteraars?

Reacties van luisteraars

Hallo Wil, ik luister elke dag naar je programma, ik vind dat een prima start van de dag. Ga zo door dan blijf ik elke morgen genieten.

Groetjes

Mevrouw Koekoek

Martin Smith

Robinson Clarck

Sponsor kansen

Vind jij het leuk om naar TIPfm te luisteren? Help ons dan om onze programma’s te maken en sponsor een programma of deze site. Vind jij jouw lokaliteit belangrijk, help TIPfm dan nu. Onze vrijwilligers zijn afhankelijk van uw gulle gaven om hun programma’s te kunnen maken.

* Wil je op een andere manier helpen om de programma’s van TIPfm mogelijk te maken of wilt u reclame plaatsen, neem dan contact met ons op.