Selecteer een pagina

Nico in de morgen

Nico Dormans

Nico in de morgen en de verjaardagskalender

< Dagelijks om 7 draait Nico non-stop easy listening en slow pop om lekker mee wakker te worden. en op zondag van kun je luisteren naar het verzoekplaten programma “De verjaardagskalender”  met verzoekjes voor verjaardagen, jubilea en andere feest en gedenkwaardigheden.

Stuur je verzoekjes naar nico@tipfm.nl>

 

Als er een stekker of antenne aan zit dan heb je de interesse van Nico al te pakken. Het zal je dus niet verwonderen dat Nico er als de kippen bij was om voor Omroep Landgraaf een radiostudio in elkaar te zetten.

Al zijn halve leven zit Nico achter de knoppen en hij is dan ook de drijvende kracht achter de TIPfm programmaplanning. Naast het technischbeheer en zijn werk als planner en als studiotechnicus voor de live opnames van Landgraaf Leeft draait Nico ook graag zelf een plaatje en je kunt dus dagelijks om 7 oppstaan met de platenkeuze van Nico. En omdat hij van een feestje houdt en er toch moet zijn, zegt hij zelf, stelt hij voor de zaterdag en zondag ook nog het verzoekplatenprogramma “De Verjaardagskalender” samen. Dus heb je wat te vieren stuur dan een verzoekje naar nico@tipfm.nl.

 

Nico hoor je Dagelijks om

7 uur en op zaterdag en zondag om 9 uur

De Verjaardagskalender

en Opstaan met Nico

Nico is van alle muziekmarkten thuis maar van hem mag het altijd een feestje worden. van Tiroler tot pop en van heimat tot Nederlandse klassiekers Nico draait ze allemaal. Op verzoek of in zijn eigen favorieten lijst dus verras hem met je verzoekjes op nico@tipfm.nl of laat je elke ochtend verrassen met zijn keuze.

verzoekje ? nico@tipfm.nl !

De verjaardags

kalender

Nederlands

met Nico Dormans

wat zeggen onze luisteraars?

Reacties van luisteraars

Jakob Filips

Martin Smith

Robinson Clarck

Sponsor kansen

Vind jij het leuk om naar TIPfm te luisteren? Help ons dan om onze programma’s te maken en sponsor een programma of deze site. Vind jij jouw lokaliteit belangrijk, help TIPfm dan nu. Onze vrijwilligers zijn afhankelijk van uw gulle gaven om hun programma’s te kunnen maken.

* Wil je op een andere manier helpen om de programma’s van TIPfm mogelijk te maken of wilt u reclame plaatsen, neem dan contact met ons op.