Selecteer een pagina

In de MiCKs

 MiCK Feyen

In de MiCKs

< Mick Feyen is sinds 2020 de jongste aanwinst bij TIPfm. Maar als je denkt dat TIPfm daarmee de housescene naar binnen heeft gehaald dan zit je mis. Mick heeft een oude muziek ziel en dat hoor je. >

Just Mick

 

Dagelijks van

19 tot 21 uur

In de MiCKs

Dagelijks tussen zeven en negen ’s avonds de beste pop, rock en sing a song juweeltjes met uitstapjes naar de grote blues en country influencers uit de jaren 50, 60 en 70. Dat is In de MiCKs met Mick Feyen. Wie zegt dat de jeugd geen muzieksmaak heeft? Mick wordt voor zijn muziekkeuze geïnspireerd door de authentieke sounds uit het midden van de vorige eeuw. Zijn platenkeus is soms ruw, soms vernieuwend voor die tijd maar altijd muzikaal en hartverwarmend. Platen die je raken, samengesteld en gepresenteerd door Mick Feyen. Luister ze on demand terug.

 In de MiCKs-Om terug te luisteren

In de MiCKs van vorige week

Hits uit de 60s die die je kent van toen of van de talloze covers, remakes en mixen die daarvan zijn gemaakt.

In de MiCKs Bob Dylan special

De Amerikaanse singer-songwriter Bob Dylan is een wereldberoemde muzikant met veel evergreens en maar liefst 492 songsop zijn naam. Tijd voor een special dus.

wat zeggen onze luisteraars?

Reacties van luisteraars

Sponsor kansen

Vind jij het leuk om naar TIPfm te luisteren? Help ons dan om onze programma’s te maken en sponsor een programma of deze site. Vind jij jouw lokaliteit belangrijk, help TIPfm dan nu. Onze vrijwilligers zijn afhankelijk van uw gulle gaven om hun programma’s te kunnen maken.

* Wil je op een andere manier helpen om de programma’s van TIPfm mogelijk te maken of wilt u reclame plaatsen, neem dan contact met ons op.

Contact

Neem contact op met TIPfm.