Selecteer een pagina

Landgraaf Leeft

 Ton Peters

Parkstad Leeft

< Ton heeft sinds 2018 zijn TV werk vaarwel gezegd en zich helemaal op de radio gestort. Vanaf eind 2019 heeft Ton zijn oude TV programma Landgraaf Leeft weer opgepakt en hiervan een met nieuws en gasten gevulde radio variant gemaakt. Maar dan gericht op heel Parkstad. >

Ik ben sinds 2010 als vrijwilliger verbonden aan Omroep Landgraaf. Heel wat bekende en minder bekende Landgravenaren heb ik tijdens mij televisiewerkzaamheden mogen interviewen.  Van burgemeester Raymond Vlecken tot Olympiagangers zoals Peter Hellebrand en Jessica Blaszka, tot dirigent van de lokale fanfare tot Pastor van lotgenoten en van lokale artiesten zoals Jack Vinders en Paul van Loo.

Telkens als er ergens in Parkstad iets te beleven valt, besteed ik aandacht aan  deze activiteit in mijn programma Parkstad Leeft.

Mocht u ook uw verhaal kwijt willen of uw activiteit wilen promoten, laat het mij dan weten via ton@tipfm.nl

Op werkdagen van 13 tot 15 uur

Parkstad Leeft

Op werkdagen tussen één en drie hoor je lokale actualiteiten en nieuws uit Parkstad en de provincie in het programma Parkstad Leeft. Berichten van de gemeenten, verenigingen en plaatselijk nieuws worden afgewisseld met middle of the road muziek van nu en vroeger. Ton verrast je regelmatig met een Parkstad Leeft themaprogramma waarin hij gasten ontvangt en samen met hen en hun muziekkeuze het programma vormgeeft.

Luister hier enkel parkstad Leeft specials on demand terug.

Parkstad Leeft Specials

Parkstad leeft

Uitzending

met Ton Peters

Pastoor Freek Jongen Landgraaf Leeft Special

Pastoor Freek jongen bezocht de Landgraaf Leeft studio en gaf de luisteraars inzicht in zijn leven en de keuzes die hij heeft gemaakt. Het interview wordt afgewisseld met muziek uit de platenkast van de Pastoor.

Pastoor Freek Jongen

met Landgraaf Leeft

Blues met Ernest Peters Landgraaf Leeft Special

Ernest Peters loopt al heel wat jaartje mee in de Parkstad Blues scene. Hij bracht begin 2020 een nieuwe plaat uit en bezocht de TIPfm studio voor een gesprek met zijn broer Ton en hij deelt zijn muziekkeuze.

Paul van Loo te gast Landgraaf Leeft Special

Als een van de eerste gasten in de radio versie van het programma Landgraaf Leeft ontvangt Ton zanger muzikant schrijver Paul van Loo, een vaste gast uit de televisie versie van het programma 

De Paul van Loo Special

met Landgraaf Leeft

wat zeggen onze luisteraars?

Reacties van luisteraars

Jakob Filips

Martin Smith

Robinson Clarck

Sponsor kansen

Vind jij het leuk om naar TIPfm en Landgraaf leeft te luisteren? Help ons dan om onze programma’s te maken en sponsor een programma of deze site. Vind jij jouw lokaliteit belangrijk, help TIPfm dan nu. Onze vrijwilligers zijn afhankelijk van uw gulle gaven om hun programma’s te kunnen maken.

* Wil je op een andere manier helpen om de programma’s van TIPfm mogelijk te maken of wilt u reclame plaatsen, neem dan contact met ons op.

Contact