Selecteer een pagina

Pre Party Mix

Stanley Redex

Pre Party Mix

< Met de komst van Stan Rademakers AKA Stanley Redex zoekt TIPfm de aansluiting bij het jongere publiek. Stan start met zijn Pre Party Mix op vrijdag en zaterdag de DJ, house en urban music  lijn in de TIPfm nacht >

 Stan studeert op HAVO Eijkhagen en timmert ondanks zijn jonge leeftijd al meer dan 6 jaar aan de weg als DJ. Hij draaide eerder bij SLAMfm en gooide hoge ogen bij de kunstbende. Hij was te verder te volgen op de lokale podia van o.a. VOLT en Zeezicht en tijdens lokale feesten in de regio. Eind juli produceerde hij met zijn DJ buddy DJ Martin Feller een eerste eigen track met de titel “in Ma Soul” (zie Spotify link bovenaan deze pagina).

 

 

 

 

zaterdag en zondag van 19 tot 21 uur

Pre Party Mix

Op zaterdag en zondag van 19 tot 21 uur de beste DJ tracks van nu met een knipoog naar de jaren 80 en 90 zoals je dat van TIPfm gewend bent. Dat is In de Stanley Redex Pre Party Mix. Want bij TIPfm verzorgen we dagelijks uitzendingen met programma’s voor iedereen en DJ Stanley Redex voegt daar vanaf september 2020 de mix en DJ muziek aantoe. Luisteren dus elke zaterdag en zondag en luister ze straks ook on demand terug.

 PPM-Om terug te luisteren

Stanley Redex Pre Party Short Mix

Pre Party Short Mix

met DJ Stanley Redex

Stanley Redex Pre Party Mix

 

Pre Party Mix #49

met DJ Stanley Redex

Pre Party Mix #48

met DJ Stanley Redex

Pre Party Mix #47

met DJ Stanley Redex

Pre Party Mix #46

met DJ Stanley Redex

Pre Party Mix #45

met DJ Stanley Redex

Sponsor kansen

Vind jij het leuk om naar TIPfm te luisteren? Help ons dan om onze programma’s te maken en sponsor een programma of deze site. Vind jij jouw lokaliteit belangrijk, help TIPfm dan nu. Onze vrijwilligers zijn afhankelijk van uw gulle gaven om hun programma’s te kunnen maken.

* Wil je op een andere manier helpen om de programma’s van TIPfm mogelijk te maken of wilt u reclame plaatsen, neem dan contact met ons op.

Contact

Neem contact op met TIPfm.