Selecteer een pagina

De RoMa Radio Show

Roger Vroomen

Marc Charlier 

De RoMa Radio Show

< Roger Vroomen en Marc Charlier vormen samen het illustere presentatieduo van de RoMa Radio Show. Als beste vrienden delen ze een passie voor vissen, 80’s en 90’s muziek, radio maken en zijn onafscheidelijk. De RoMa show proppen ze dan ook vol met muziek uit jaren ’70, ’80 en ’90. >

Roger Vroomen en Marc Charlier zijn nog net niet zo met elkaar vergroeid dat je kunt spreken over een Siamese tweeling maar voor de rest vullen ze elkaar op alle gebied aan. Als rasechte Kerkradenaren zitten ze met een seizoenskaart op de Roda tribune of met een viskaart langs de waterkant. Ze delen hun passie voor muziek uit de 80s waarbij Roger dan wel een voorkeur heeft voor A-ha en Marc voor U2, maar op het gebied van de hit zangeressen uit de 80s kunnen ze het dan weer wel eens worden. 

Ze vullen de show met hun kennis over de muziek uit hun favoriete periode, want zo zeggen zij, als je een fan bent moet je er ook iets van weten. Niet zelden komt er zoveel info in de show dat producer Luc van Haaren eraan te pas moet komen om toch in elk geval 10 platen in een uur gedraaid te krijgen.

Met de Roma Radio Show vult TIPfm het einde van de middag op met een energiek radioprogramma dat zijn weerga niet kent en een glimlach op je lippen tovert.

 

Op werkdagen van

17 tot 19 uur

De RoMa Radio Show

Op werkdagen tussen vijf en zeven luister je naar de RoMa Radio op TIPfm. De leukste en meest hilarische middagshow met de beste hits uit de 80er jaren, het Duits kwartiertje, de Jack Attack en uitstapjes naar de 70er en 90er jaren. Volgepakt met hit en shownieuws artiesten informatie, grappen en grollen en jouw eigen verzoekplaten uit de 80s aangevraagd via roma@tipfm.nl

RoMa Radio-Om terug te luisteren

RoMa radio Show van deze week

Roma Show

met Roma Radio Show

RoMa radio Show van vorige week

Roma Show

met Roma Radio Show

RoMa radio Show Voetbal special

RoMa radio Show Film special

wat zeggen onze luisteraars?

Reacties van luisteraars

Jakob Filips

Martin Smith

Robinson Clarck

Sponsor kansen

Vind jij het leuk om naar TIPfm te luisteren? Help ons dan om onze programma’s te maken en sponsor een programma of deze site. Vind jij jouw lokaliteit belangrijk, help TIPfm dan nu. Onze vrijwilligers zijn afhankelijk van uw gulle gaven om hun programma’s te kunnen maken.

* Wil je op een andere manier helpen om de programma’s van TIPfm mogelijk te maken of wilt u reclame plaatsen, neem dan contact met ons op.

Contact

Vraag een plaat aan via onderstaande knop en mail ons.