Selecteer een pagina

Nico in de morgen

Nico Dormans

Nico in de morgen en de verjaardagskalender

< Dagelijks van 7 tot 9 draait Nico zijn programma Nico in de morgen een non-stop easy listening en slow pop programma om lekker mee wakker te worden. en op zondag dan kun je luisteren naar”terug naar toen”  het verzoekplaten programma “De verjaardagskalender”  en op zaterdag en zondag wachten op middernacht.

Stuur je verzoekjes naar nico@tipfm.nl>

 

Als er een stekker of antenne aan zit dan heb je de interesse van Nico al te pakken. Het zal je dus niet verwonderen dat Nico er als de kippen bij was om voor Omroep Landgraaf een radiostudio in elkaar te zetten.

Al zijn halve leven zit Nico achter de knoppen en hij is dan ook de drijvende kracht achter de TIPfm programmaplanning. Naast het technischbeheer en zijn werk als planner en als studiotechnicus voor de live opnames van Landgraaf Leeft draait Nico ook graag zelf een plaatje en je kunt dus dagelijks om 7 opstaan met de platenkeuze van Nico. En omdat hij van een feestje houdt en er toch moet zijn, zegt hij zelf, stelt hij voor de zaterdag en zondag ook nog het verzoekplatenprogramma “De Verjaardagskalenderterug naar toen en het programma Wachten op middernacht samen. Dus heb je wat te vieren of heeft u iets anders wat leuk of interesant is voor onze luisteraars laat mij dat dan weten stuur dan een verzoekje naar nico@tipfm.nl.

 

Nico hoor je Dagelijks van 8

tot 9 En op zaterdag en zondag van 11 tot 13 uur

De Verjaardagskalender

Terug naar toen

en Ontwaak met Nico in de morgen 

Nico is van alle muziekmarkten thuis maar van hem mag het altijd een feestje worden. van Tiroler tot pop en van heimat tot Nederlandse klassiekers Nico draait ze allemaal. Op verzoek of in zijn eigen favorieten lijst dus verras hem met je verzoekjes op nico@tipfm.nl of laat je elke ochtend verrassen met zijn keuze.

verzoekje ? nico@tipfm.nl !

De verjaardags

kalender

Verjaardagskalender1

met Nico Dormans

Verjaardag2

met Nico Dormans

wat zeggen onze luisteraars?

Reacties van luisteraars

Hallo Nico, hartelijk dank voor de verzoekjes die je afgelopen week voor Jitske en Finn hebt gedraaid.
Zij vonden ook de muziek die je gekozen had heel mooi.
Hartelijk bedankt

Groetjes Wil en Julius

Hallo Nico,
Onze lieve buurvrouw wordt zaterdag 74 Lentes.
Calorieën worden door haar niet geteld.
We wensen haar een gezellige dag met al haar dierbaren om haar heen.
Ik Suzan en Nathalie gaan dadelijk op de koffie met een heerlijk stuk vla.
Doe maar iets van Benny Neyman dat zal ze leuk vinden.
Groetjes van Suzan en Nathlie

Nico,

bedankt voor de mooie muziek, ik zit elke week voor de radio want ik wil niets missen bedankt.

Tiny Hellebrands

Hallo Nico,

Allereerst ik luister elke week met veel plezier naar je verjaardagskalender en wil ook graag iemand feliciteren. En dat is Fien Meijers-Hamers, zij vierde 23 Oktober haar 80 ste verjaardag , graag geniet van ’t leve van Sjef Diederen als het kan.

Groet An Broeren

Sponsor kansen

Vind jij het leuk om naar TIPfm te luisteren? Help ons dan om onze programma’s te maken en sponsor een programma of deze site. Vind jij jouw lokaliteit belangrijk, help TIPfm dan nu. Onze vrijwilligers zijn afhankelijk van uw gulle gaven om hun programma’s te kunnen maken.

* Wil je op een andere manier helpen om de programma’s van TIPfm mogelijk te maken of wilt u reclame plaatsen, neem dan contact met ons op.