Selecteer een pagina

Herrie met Gerrie

 Ger Kicken

Herrie met Gerrie (weekend special)

< Ger kicken is een rocker van de oude stempel. In de jaren 70 en 80 draaide Ger veel in discotheken en had hij een eigen drive-in show. Deze ervaring bracht hem naar de radio waar hij nu vooral rock laat horen in zijn programma Herrie met Gerrie>

 

In ‘Gerrie’s music factory’ op maandag t/m vrijdag tussen 15 en 17 uur laat Ger muziek horen van 1960 tot nu. In het weekend is Ger op dezelfde tijd te horen met zijn ‘Herrie met Gerrie Weekend Special’ Dit is een mix van rock en soft-rock. Zo af en toe laat Ger je genieten van een special zoals de soul special of de special met Nederlandse artiesten. Ger draait ook verzoeknummers. Stuur je aanvragen per mail naar ger@tipfm.nl

 

Ger hoor je Dagelijks van 15 tot 17 uur.

Herrie met Gerrie met Ger Kicken

Zeg je rockmuziek dan zeg je Ger Kicken. Door de week draait Ger vooral pop en rock en in het weekend afgewisseld met wat hardere rock zo nu en dan afgewisseld met een special. Laat je verassen en luister elke dag tussen 15 en 17 uur naar Ger Kicken.

verzoekje? ger@tipfm.nl !

De laatste week uitzending

Music factory

met Ger Kicken

De laatste weekend uitzending

Herrie met Gerrie

met Ger Kicken

wat zeggen onze luisteraars?

Reacties van luisteraars

Jakob Filips

Martin Smith

Robinson Clarck

Sponsor kansen

Vind jij het leuk om naar TIPfm te luisteren? Help ons dan om onze programma’s te maken en sponsor een programma of deze site. Vind jij jouw lokaliteit belangrijk, help TIPfm dan nu. Onze vrijwilligers zijn afhankelijk van uw gulle gaven om hun programma’s te kunnen maken.

* Wil je op een andere manier helpen om de programma’s van TIPfm mogelijk te maken of wilt u reclame plaatsen, neem dan contact met ons op.

Contact