Selecteer een pagina

Bas Opgenoorth

Hey! Ik ben Bas!  Ikben 17 jaar en zo lang als ik me kan herinneren ben ik al gefascineerd door radio maken. Toen ik klein was had ik mijn eigen online radiozendertje en maakte ik radio live vanuit de keuken. Tegenwoordig hoor je me hier een keer in de twee weken op Zondagavond met mijn eigen programma “Bas Sluit Af”. In dit programma sluiten we samen het weekend af . We blikken terug op wat er allemaal gebeurde in de wereld, hebben het over nieuwe muziek die er uitkwam en besteden uiteraard iedere keer opnieuw aandacht aan de mooiste muziek die er is : Franse Chansons. Wees erbij volgende keer en je Zondagavond zal voorgoed veranderen.

 

 

 

 

Bas Sluit Af

Op zondag van 20 tot 21 uur de beste DJ tracks van nu met een knipoog naar de jaren 80 en 90 zoals je dat van TIPfm gewend bent. Dat is In de Bas Sluit Af show .. Bij TIPfm verzorgen we dagelijks uitzendingen met programma’s voor iedereen en DJ Bas Opgenoorth  voegt daar vanaf Juni 2022 zijn programma aan toe, Luisteren dus op zondag en luister ze straks ook on demand terug.

Bas Sluit Af

Bas1

met Bas Opgenoorth

Sponsor kansen

Vind jij het leuk om naar TIPfm te luisteren? Help ons dan om onze programma’s te maken en sponsor een programma of deze site. Vind jij jouw lokaliteit belangrijk, help TIPfm dan nu. Onze vrijwilligers zijn afhankelijk van uw gulle gaven om hun programma’s te kunnen maken.

* Wil je op een andere manier helpen om de programma’s van TIPfm mogelijk te maken of wilt u reclame plaatsen, neem dan contact met ons op.

Contact

Neem contact op met TIPfm.